Vouwgordijn op maat

Vouwgordijnsystemen zijn bij ons zeer eenvoudig te bestellen, wij maken ze speciaal op maat en volgens de door u opgegeven specificaties. Omdat wij de systemen helemaal zelf zagen en assembleren kunnen wij uw bestelling meestal al binnen 2 dagen verzenden. 

U kunt hierbij denken aan een systeem met of zonder fournituren om uw doek te confectioneren, verschillende soorten en lengtes kettingen, baleinen, onderlatten, klittenband enzovoorts.

Vouwgordijnsysteem

Ons Deluxe vouwgordijnsysteem is het “Valencia” kettingsysteem dat door de betere gordijnenateliers en woninginrichters als best beproefde systeem verkocht wordt. Een goedkopere (en van mindere kwaliteit) versie van dit systeem vindt u in de bouwmarkten. Wij verkopen enkel de Valencia vouwgordijnsystemen om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.
Dit systeem kunt u bij ons bestellen als compleet systeem met alle fournituren of alleen het systeem zonder fourniutren of als Doe Het Zelf systeem.
U kunt ook kiezen voor ons Doe Het Zelf koordsysteem welke wij leveren tot 170 cm breed. Dit systeem is niet kettingbediend maar koordbediend.
Natuurlijk kunt bij ons ook alle onderdelen voor verschillende vouwgordijnsystemen los bestellen.

Om u te helpen de juiste keuze te maken kunt u gebruik maken van onze pagina "keuzehulp"

De juiste kettinglengte 

Bij het bestellen van een kettingbediend vouwgordijnsysteem staat u ook voor de keuze om de juiste kettinglengte te kiezen. 
Kiest u dan voor een ketting die goed bereikbaar is qua lengte, boven de vensterbank hangt en vooral niet te lang is.  Ook heeft u keuze uit verschillende soorten en kleuren ketting.
De standaardkettingen zijn niet child safe uitgevoerd.

Vouwgordijnen ophangen

Voor het ophangen van de kettingsystemen worden er schaarsteunen bij uw systeem geleverd. Deze steunen zijn geschikt voor plafond- en wandmontage. Als u de steunen aan uw wand of plafond heeft bevestigd dan klikt u het systeem er eenvoudig op/in. Daarna hoeft u alleen het kleine pootje van de schaarsteun naar links vast klikken. Bij de koordsystemen worden kunststof vitrasteunen geleverd, deze zijn ook geschikt voor zowel wand- als plafondmontage.
Er worden geen schroeven en pluggen bijgeleverd.

Ontdek de mogelijkheden hier!

Sorteer op
© 2011 - 2024 Zelf gordijnen maken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel